top of page

Waarom Pilates?

"Sinds ik Pilates bij Erica volg, heb ik amper meer last van mijn rugklachten. Ik heb geleerd om mijn ‘core’ te versterken en beter te gebruiken in het dagelijks leven, en met resultaat! Erica stimuleert je om de oefeningen te perfectioneren, maar let hierbij ook op je individuele beperkingen. Kortom ze is een geweldige lerares, die je perfect begeleidt!"

-Monique-

 

"Zoals ze hier bij mij thuis zeggen: ze gaat weer naar 'hocus pocus pilates pas'. Nou, er is niets hocus pocus aan, het effect daarentegen wel!

Je moet het zelf doen, maar met behulp van Erica, red je het!

De rust die Erica uitstraalt. Samen met de visualisaties, waardoor je oefening duidelijker, en zelfs ook makkelijker wordt. Af en toe een figuurlijk, en soms ook letterlijk steuntje in de rug.

 

Het enthousiasme van Erica, maar ook van de groep, zorgt dat je eigenlijk elke week wilt komen trainen. En als je een keer niet kunt, mag je die les inhalen, waardoor je niets mist.

 

Nu, een half jaar verder, voel ik het verschil. Ik ben sterker in mijn lichaam, niet alleen tijdens de Pilates, maar ook in het dagelijkse leven."

-Joanne-

 

"In mijn zoektocht naar welke vorm van beweging passend is bij mij, kwam ik bij de Pilates Studio van Erica uit.

Na al vele "sport" klassen gevolgd te hebben en net zo vaak weer gestopt te zijn, kan ik zeggen dat ik het heb gevonden!

Nog steeds ben ik iedere week blij dat ik voor Pilates heb gekozen en met name dat ik voor Erica haar lessen heb gekozen.

 

De lessen die ik bij haar volg zorgen ervoor dat ik iedere dag profijt heb van Pilates. Erica is bevlogen, deskundig en gedreven in wat zij doet. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk.

De manier van bewegen blijft een proces, waar ik steeds nieuwe dingen uithaal. Kortom: blij met mijn gevonden en passende manier van bewegen waarin ik mijzelf kan blijven uitdagen."

-Henny-

 

"Vind het heerlijk om Pilates te doen, ervaar na vele trainingen mijn eigen vooruitgang! De training is ook heerlijk om in de flow te komen, ook erna, in het dagelijks leven.

En Erica: je geeft geweldig les en bent heerlijk positief. De oefeningen pas ik ook toe na het hardlopen of als ik mijn rug voel. Dan is het heerlijk om te stretchen zoals jij ons leert.

Kortom, ik raad het iedereen aan Pilates te doen. En... je lichaam wordt echt strakker!"

-Pauline-

 

"Al jaren volg ik de Pilates lessen bij Erica met veel plezier. Ondanks het feit dat ik een spierziekte heb zijn de lessen zo opgebouwd dat ik de oefeningen goed kan volgen en waar nodig aan kan passen. Ik ben in de afgelopen jaren veel sterker geworden en heb daar elke dag plezier en profijt van."

-Esther-

 

"Toen ik voor een proefles Pilates bij Erica in de zaal stapte, had ik nooit kunnen dromen dat ik me nu, vier jaar later, zoveel beter en sterker zou voelen. Haar manier van lesgeven was zo’n groot verschil met wat ik was gewend. Haar begeleiding en aandacht voor iedereen, de kleine aanwijzingen waardoor je zoveel meer uit de oefeningen haalt: dat maakt haar uniek. Alles wat je bij haar leert neem je mee in je dagelijks leven. Voor mij heeft ze mijn leven zoveel fijner gemaakt."

-Eva-

 

"Pilates is voor mij: op een ontspannen manier al mijn spieren lenig en sterk houden. Onder begeleiding van de altijd enthousiaste Erica, met ruimte voor persoonlijke aandacht en inspiratie. En... je kunt het ook thuis doen als aanvulling op de gezamenlijke training!"

-Elisa-

 

"Altijd positief, altijd vrolijk. Dat is Erica.

En deskundig. Heb je ergens last van? Chronisch of incidenteel, ze heeft altijd een alternatief.

Zo fijn! Gevolg is dat mijn lijf niet meer zonder Pilates kan. In vakanties heb ik zelfs last van ‘ontwenningsverschijnselen’. Natuurlijk kun je thuis ook oefeningen doen, maar dat is toch niet hetzelfde."

-Renate-

 

"Vanaf dag één in de les bij Erica, voelde meteen goed! Ik denk dat we met drie man begonnen, inmiddels hebben we een gezellige club met vaste mensen.

 

Maarrr... hoe krijg je iets goed aangeleerd?

Geen probleem, Erica weet raad. 

Zit je niet goed recht? Een muurtje word achter je rug gecreëerd.

En in visualisatie is ze top, want vaak zie je het echt voor je: het omarmen van bomen, het water weg duwen en 't roeren in een pot stroop. We zijn speren, soms zelfs zeehondjes...

Altijd vol enthousiasme en ze blijft motiveren!"

-Joke-

 

"De Pilatesles is een heerlijk vast moment in mijn week. Met Pilates ben ik lekker bezig met mijn lijf zonder afgemat te raken. Ik word me, vooral ook door Erica's goeie aanwijzingen, heel bewust van het gebruik van mijn spieren. En zonder dat ik het echt in de gaten heb pas ik dat ook buiten de les toe."

-Nel-

 

"Twee jaar geleden overwoog ik nog een wandelstok te gaan gebruiken ter ondersteuning... Nu, na anderhalf jaar Pilates volgen bij Erica voel ik niet alleen mijn knieën sterker worden maar ben ook bewuster geworden van mijn geest, lichaam en houding.

Erica, thanks voor je rustige, duidelijke en ook persoonlijke manier van lesgeven. Het is een positieve inspiratiebron voor mij."

-Angeline-

 

bottom of page